Качество от коректен партньор

Сервиз

Ние Ви предлагаме качествен и надежден ремонт на:

  • Дограма
  • Охранителни ролетки
  • Гаражни врати
  • Щори
  • Както и абонаментно обслужване на корпоративни клиенти.

Принцип в работата на фирмата е пълната грижа за клиента за което предлагаме пълен комплекс от услуги. Възможност за реагиране в рамките на деня. Предлагаме Ви бърз и качествен ремонт, коректност и професионализъм от наша страна! Гарантираме Ви, че за един и същи проблем два пъти няма да ни потърсите! Дългият път на обучение на нашите техници, спомага за високото качество на ремонтите, които предлагаме намалява времето за ремонт и увеличава гаранцията, която получавате.

Предлагаме Ви оригинални резервни части и гаранционна поддръжка!

Как работим?

Договаряме се с клиентите в работно време по телефона в зависимост от сервизния график за посещение и преглед на място. При първия разговор с клиента искаме информация за повредата, за да можем да се подготвим с техническа документация и резервни части по наша преценка.


Посещение, диагностика и труд в рамките до 1 час /без вложени резервни части/ струва 30.00 лв., всеки следващ час по 30.00 лв.


Леките повреди отстраняваме веднага. Когато трябва доставка на резервни части и се налага второ посещение, се обявява точна цена на ремонта и резервните части.

С цел избягване на недоразумения не оставяйте да посрещат сервизния техник възрастни хора, малки деца, съседки или други неупълномощени от Вас лица да вземат решения.

За връзка с Нас тел. 02/974 1666 и 0885 627 138